In Brigandshof in het centrum van Geel is zondag een 21-jarige vrouw vermoord aangetroffen in haar appartement. Dat zegt de Turnhoutse afdeling van het parket van Antwerpen.

Het gaat om Sara Laeremans, dochter van de voormalige stationschef in Herentals Gust Laeremans.

Het lichaam van het slachtoffer werd gevonden door haar moeder. In het gebouwencomplex van Ecodroom tegenover het Geelse stadhuis, trof ze het levenloze lichaam van haar dochter aan. De achterdeur naar het terras aan de zijkant van het complex stond open. Ze verwittigde de politie.

Het ging om een verdacht overlijden en maandag is bij de autopsie gebleken dat de jonge vrouw inderdaad door een misdrijf om het leven kwam.

Volgens het parket is er nog geen verdachte opgepakt.

De vrouw laat 2 kinderen achter van 3,5 en 1 jaar. Ze worden opgevangen door de grootouders. Sara Laeremans woonde 18 maanden op haar eentje in het appartement. (belga) (pol)

Update :  Dat het geen roofmoord is die het leven kostte aan de 21-jarige moeder van twee, dat is nu wel duidelijk. De vader van de kinderen is ook van elke verdenking gezuiverd, want hij heeft een waterdicht alibi: hij verbleef dat weekend met de 2 kinderen van het scheidende paar in het West-Vlaamse Izegem.

Nochtans wees de autopsie aanvankelijk op een misdrijf. Maar die piste wordt nu opnieuw herbekeken, misschien was het dan toch een natuurlijk overlijden?